Monday, December 28, 2015

لازانیای گوشت

مواد لازم:

- ۱۲ ورقه (۱ بسته) لازانیا no boiling needed 
- ۴ کاپ پنیر رنده شده. مازارلا یا غیره
- سس اسپاگتی. ۱ شیشه
- پنیر پارمژان در صورت تمایل
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو

طرز تهیه:

گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ کنید ۱۰-۱۵ دقیقه برای سرخ کردن کافیست چون گوشت در فر با دمای بالا ۱ ساعت خواهد پخت. به رب احتیاجی نیست ولی اگه دوست دارید بزنید. سبزیجات هم هر چی دوست دارید در نهایت اضافه کنید ولی فقط تفت دادن کافیست چون بعدا تو فر همه چیز میپزه. قارچ خوشمزه میشه. کدو سبز و کمی هویج رنده هم خوشمزه میشه. به خصوص برای بچه هایی که تو حالت عادی خوش غذا نیستن و سبزیجات نمیخورن.

در یک پیرکس بزرگ کمی روغن و ۲-۳ قاشق سس اسپاگتی بریزید. ۴ عدد از لازانیاها رو با کمی روی هم گذاشتن از عرض بچینید. روش نصف گوشت نصف کمتر سس و ۱/۴ پنیرها. مجدد ۴ عدد لازانیا. بقیه گوشت. بیشتر سس باقیمانده و ۱/۴ پنیرها. ۴ عدد لازانیا، بقیه سس و بقیه پنیر. 

تنها نکته اینه که سعی کنید کنارهای لازانیاها حتما با سس یا پنیر پوشیده بشه که نرم و پخته بشن.

در پیرکس رو با فویل آلومینیومی ببندید و به مدت ۱ ساعت در حرارت ۳۷۵ فارنهایت بپزید. اگه دوست دارین روش برشته تر بشه میتونین فویل رو باز کنید و ۵-۱۰ دقیقه دیگه هم بذارین بمونه.



این لازانیایی هست که من استفاده میکنم:

No comments:

Post a Comment