Wednesday, January 6, 2016

شنیتسل مرغ

این شنیتسل اگه برای یک وعده بچه ها بخواهید درست کنید ۲۰-۳۰ دقیقه ای حاضر میشه. 

مواد لازم

سینه یا ران مرغ بدون استخوان
آرد و ادویه

طرز تهیه

مرغها را نسبتا نازک (ضخمات حدود نیم سانت) ببرید. نکته سریع پختن در نازک بودنه. ولی خیلی نازک نکنید که هم زود نسوزه، هم خیلی خشک نشه. عرض و طول مرغها خیلی مهم نیست، تکه های ۵ سانت در ۵ سانت آرد زدنشون راحتتره و راحت این رو اون رو میشن. 
در یک کاسه گود آرد و آرد سوخاری (یا یکیش) رو با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و جعفری خشک بریزید و قاطی کنید. من معمولا میزان رو دست بالا میگیرم که کم نیاد. برای یک سینه مرغ ۲-۳ قاشق آرد باید کافی باشه. پشت و روی مرغها رو در آرد بخوابونید و در یک بشقاب یا تخته بگذارید.
در ماهی تابه ای که به اندازه کافی بزرگ هست که همه مرغها رو در خودش جا بده روغن بریزید و منتظر شین که کامل داغ شه. بعد مرغها رو تو ماهی تابه بچینید. زیر شعله رو روی متوسط (۳-۴) نگه دارید که زودتر بپزه و سرخ بشه. صبر کنید تا زیر مرغها کاملا سرخ بشه. ۵-۱۰ دقیقه باید کافی باشه. بعد مرغها رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه. از زعفران آب شده و کمی لیمو هم میتونین برای رنگ و طعم دادن به مرغها استفاده کنید. ۵-۱۰ دقیقه بعد باید شنیتسل آماده باشه :)

No comments:

Post a Comment