Thursday, January 7, 2016

لازانیای سبزیجات

آماده سازی این لازانیا حدود ۱۵ دقیقه است و در ۱ ساعت میپزه.

مواد لازم

- ۱۲ ورقه (۱ بسته) لازانیا no boiling needed 
- ۴ کاپ پنیر رنده شده. مازارلا یا غیره
- سس اسپاگتی. ۱ شیشه
- پنیر پارمژان در صورت تمایل
- کدو و قارچ و پیاز

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه پیازها را کمی تفت دهید و بعد قارچها و کدو رو که نسبتا کوچک خورد کرده اید (نیم سانت نیم سانت) کمی تفت دهید. نمک و فلفل هم اضافه کنید. آویشن و جعفری هم خوب میشه. ۵-۱۰ دقیقه برای این تفت دادن کافیه. به رب هم احتیاجی نیست. 

در یک پیرکس بزرگ کمی روغن و ۲-۳ قاشق سس اسپاگتی بریزید. ۴ عدد از لازانیاها رو با کمی روی هم گذاشتن از عرض بچینید. روش نصف سبزیجات، نصف کمتر سس و ۱/۴ پنیرها. مجدد ۴ عدد لازانیا. بقیه سبزیجات. بیشتر سس باقیمانده و ۱/۴ پنیرها. ۴ عدد لازانیا، بقیه سس و بقیه پنیر. 

تنها نکته اینه که سعی کنید کنارهای لازانیاها حتما با سس یا پنیر پوشیده بشه که نرم و پخته بشن.

در پیرکس رو با فویل آلومینیومی ببندید و به مدت ۱ ساعت در حرارت ۳۷۵ فارنهایت بپزید. اگه دوست دارین روش برشته تر بشه میتونین فویل رو باز کنید و ۵-۱۰ دقیقه دیگه هم بذارین بمونه.


No comments:

Post a Comment